Hirdetés

Burnout Paradise minimum rendszerkövetelmény

|

A sajtó által agyondicsért - a játékosok is szeretik - autós őrület egy év késéssel érkezik jövő februárban PC-re.

Hirdetés

Nyilvánvaló, hogy minden érdeklődőben felmerül a gondolat, vajon elég erős konfigurációval rendelkezik-e ahhoz, hogy nagyobb felbontásban, jobb grafikai beállítások mellett is elfogadható sebességgel futtassa a játékot, vagy kénytelen mindent minimumra állítani, s még abban az esetben is egy unalmas diavetítést bámul. Elsüthetném azt az olcsó poént, hogy egy Xbox 360, vagy egy PlayStation 3 is megteszi, de ennek lincselés lenne a vége, szóval nem mondtam semmit.
Ellenben a PCGames Hardware oldalának köszönhetően már tudjuk, milyen összetételű asztali rendszerekre lesz szükség ahhoz, hogy legalább megmozdulni hajlandó legyen a kicsike. A Need for Speed széria leszereplése után afféle messiásként várt Burnout Paradise a jelek szerint online aktiválást igényel majd, tehát az idegesebb típusú játékosoknak azt javasolnám, hogy iratkozzanak be egy jógatanfolyamra, esetleg járjanak el pecázni, vagy tanuljanak meg meditálni, mielőtt még a hajukat tépve kezdenének értelmetlen ámokfutásba.

burnout01.jpg


Windows XP (Service Pack 2 vagy 3):

- CPU: Intel Pentium 4 2,8 GHz
- RAM: 1 GB RAM
- Grafikus kártya: 128 MB VRAM és Pixel Shader 3.0
- Internet: Szélessávú kapcsolat az online aktiválás és az online játékmódok miatt - 512 kbit/s vagy gyorsabb
Windows Vista:
- CPU: Intel Pentium 4 3,2 GHz
- RAM: 1,5 GB RAM
- Grafikus kártya: 128 MB VRAM és Pixel Shader 3.0
- Internet: Szélessávú kapcsolat az online aktiválás és az online játékmódok miatt - 512 kbit/s vagy gyorsabb
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)