Hirdetés

Burnout Paradise Remaster - technikailag több, mint egy sima port

|

A Digital Foundry fogta az újrakevert verziót és a régi PC-s változat mellé rakta. Tisztán látszik, hogy volt munka a játék csiszolásában.

Hirdetés

Amikor a Burnout Paradise anno megjelent PC-re és konzolokra, egyértelműen a PC-s változat volt a legszebb. Ez most nagyot változott a Remastered érkezésével, ami jelenleg csak Xbox One-ra és PS4-re érhető el (EA Access próbaverzióban, hamarosan pedig élesben is).

Hirdetés

A Digital Foundry fogta az új verziót és a 4K-ra állított régi, PC-s változat mellé tette azt. A teszteken élesen kijön a különbség: a fejlesztők láthatóan megdolgoztak a Remastered jelzőért.

Az élsimítás sokkal hatékonyabb, több modell és effekt is teljesen megújult, illetve a fények és árnyékok is sokkal szebbek. A lenti videó bizonyítja ezt, nézzétek meg magatoknak:

Most már egy kicsit jobban kellene a Remastered kiadás PC-s változata, ha már valóban kiérdemelte ez a produkció az újrakevert plecsnit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)