Hirdetés

Újabb helyen bukkant fel a Burnout Paradise Remastered

|

A legutóbbi brazil nyom után most egy japán bizonyíték is van arra, hogy az EA és a Criterion Games a jelenlegi generációs konzolokra is elhozza a Burnout Paradise-t.

Hirdetés

A Burnout még mindig egy jól csengő név, ennek ellenére 2008-ban bővült utoljára a széria, méghozzá a Burnout Paradise című résszel, amely idén lesz 10 éves. Ez pedig remek alkalom lehet arra, hogy kiadjanak egy felújított változatot belőle az aktuális konzolokra. 

Hirdetés

Bár 2015-ben még azt nyilatkozta a Criterion, hogy ne számítsunk HD kiadásra belőle, tavaly decemberben mégis felbukkant a Burnout Paradise Remastered a brazil GamePress oldalán, PlayStation 4-re és Xbox One-ra listázva. Ez önmagában még nem lenne jelentős bizonyíték, ugyanakkor a Gematsu rábukkant egy japán áruház gyorsan eltüntetett listázásra is, amely azt hirdeti, hogy a szigetországban március 16-án fog megjelenni a felújított verzió dobozosan, PS4-re, méghozzá körülbelül 9000 forintos árcédulával. 

Egyelőre sem az EA, sem a Criterion nem kommentálta a dolgot, így kezeljük kétkedéssel, mindazonáltal számos alkalommal előfordult már, hogy a több helyen is felbukkant Remastered kiadást valóban bejelentették később. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)