Hirdetés

Burnout Paradise Remastered - nem lesznek mikrotranzakciók

|

Bár egy hibának köszönhetően sok felhasználó azt hihette, hogy a Burnout Paradise Remasteredben lesz játékon belüli vásárlás, azóta tisztázódott a helyzet.

Hirdetés

Az Electronic Arts a minap jelentette be, hogy jön a Burnout Paradise felújított változata, amely az alapjáték mellett tartalmazza mind a nyolc kiegészítőt (a Big Surf Islandet is), ráadásul az ígéretek szerint PlayStation 4 Prón és Xbox One X-en 4K-ban, 60 fps-sel repeszt majd. 

Hirdetés

Néhány órával azután, hogy megtörtént a Remastered bejelentése, a digitális áruházakban felbukkant a játék leírása, a PSN-en pedig egy olyan sorra lehettek figyelmesek az érdeklődők, miszerint a kipofozott Burnout Paradise-ban opcionálisan lesznek játékon belüli vásárlások - az egyik Reddit felhasználó lőtt is róla egy képet, biztos ami biztos alapon: 

Az EA-től Ben Walke tisztázta a helyzetet Twitteren és kikötötte, hogy csupán egy hibáról volt szó, nem lesz a játékban semmilyen mikrotranzakció vagy további fizetős tartalom, így arra kér mindenkit, hogy tegyék le a vasvillákat. 

Walke egy másik posztban pedig a zenék kapcsán is igyekezett hűteni a kedélyeket és megerősítette, hogy a teljes soundtrack visszatér.

A Burnout Paradise Remastered március 16-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, majd valamikor az év folyamán PC-re is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)