Hirdetés

Burnout Paradise Remastered - pár napon belül már PC-n is száguldozhatunk

|

Az Origin Access tagok pedig már most belefoghatnak.

Hirdetés

PlayStation 4 és Xbox One konzolok után hamarosan befut a jó öreg PC-re is a Burnout Paradise Remastered, vagyis a játék alapos ráncfelvarráson átesett új verziója.

Hirdetés

Criterion nemrég bejelentette, hogy egészen pontosan augusztus 21-ig kell csak várni a PC-s megjelenésre. Azonban, ha valaki rendelkezik esetleg Origin Access előfizetéssel, akkor bizony már a mai nap is bepattanhat a virtuális volán mögé. Persze még nem az egész játékot lehet tolni, mindösszesen egy 10 órát felölelő trialben vehetnek részt az előfizetők. Ha viszont esetleg valaki már elszánta magát az Origin Access Premier mellett, akkor korlátozások nélkül nyúzhatja a Burnout Paradise Remasteredet.

A Burnout Paradise Remastered tehát augusztus 21-én jelenik meg PC,re PlayStation 4 és Xbox One konzolokon pedig már március óta elérhető. Ti ki fogjátok próbálni a játékoz PC-n is? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)