Hirdetés

Burnout Paradise - felújítás nem lesz, de a régi jöhet Xbox One-ra

|

Korábban még csak ötletként merült fel a Burnout Paradise Xbox One-os megjelenése, most annyi biztos, hogy a visszafelé kompatibilitás csodája a Criterion címét is eléri.

Hirdetés

Bár a Criterion Games hallani sem akar a sokak által vágyott Burnout Paradise felújított változatáról, valamilyen formában mégis viszont láthatjuk majd a népszerű versenyjátékot.

A Criterion csapata júliusban jelentette be, hogy tárgyalnak a Microsofttal arról, hogy a Burnout Paradise Xbox 360-as kiadását Xbox One-on is játszhatóvá tegyék, most viszont már nem mint lehetőségről, hanem mint tényről beszélhetünk róla, ugyanis a fejlesztők megerősítették Twitteren: a nyitott világú autóversenyük a Microsoft jelenlegi generációján is elérhető lesz a visszafelé kompatibilitás funkciójának köszönhetően.

Bár dátumot nem kaptunk a megerősítéshez, november 12-től számos cím elérhetővé válik Xbox One-ra, vagyis nincs kizárva, hogy a Burnout Paradise is egy lesz közülük.

Ti melyik Xbox 360-as játékot vennétek elő szívesen még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)