Hirdetés

Xbox One-on is fut az egyik legjobb Burnout

|

Aki a Burnout Paradise újrakevert változata után még kedvet érez arra, hogy a sorozatot pótolja, most még egy résszel haladhat tovább.

Hirdetés

Továbbra is minden idők egyik legjobb árkád autós játéka a Burnout Paradise, aminek remastered verziója is kielégítőre sikerült (még ha nem is történt akkora ugrás, hogy leszaggassa az arcunkat). Pótoljátok be feltétlenül, vagy játsszátok újra, ha tíz éve nem nyúltatok hozzá.

Hirdetés

A napokban a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően elérhetővé vált a Burnout Revenge is, mely sokak szerint a sorozat legjobb része. Bár megjelent eredeti Xboxra is, szerencsére a 360-as verziót tették One-on futtathatóvá, ami a korábbi változathoz képest több ütközős kereszteződést, online módot, és 30 másodperces visszajátszások mentésének és megosztásának lehetőségét kínálja. Nyilván ez utóbbi a jelenlegi generációban már nem nagy trükk.

Ha megvan a játék lemezen, pattintsátok be a gépbe, ha nincs, megtaláljátok az Xbox Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)