Hirdetés

Butcher - konzolokra jött a Doom előtt tisztelgő shooter

|

A Transhuman Design és a Crunching Koalas gyors iramú, 2D-s shootere, a Butcher a játékipar hőskorszakának kultikus lövöldéi előtt tiszteleg, immáron az új konzolokon is.

Hirdetés

A PC-s változat után végre a jelenlegi generációs konzolokra is elérhetővé vált a sajátos hangulatú 2D-s lövölde, a Butcher, amely a műfaj legnagyobb klasszikusai előtt hajt fejet és olyan kultikus címek inspirálták a fejlesztőket, mint a Doom. 

Hirdetés

A játékmenetben egy cyborg felett vehetjük át az irányítást, akit arra programoztak be, hogy kiirtsa az emberiséget... vagy bármit, ami mozog. Mindezt változatos fegyverarzenállal (láncfűrésszel, sörétessel, gránátvetővel stb.) tehetjük meg és brutális ámokfutásunkat a környezet elemeivel is színesíthetjük, a koncepciót pedig a sötét atmoszféra, a fájdalmas elhalálozások és a zúzós háttérzene teszi teljessé. A launch trailer segít eldönteni, hogy bejövős-e: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)