Hirdetés

Cabal Online - Jönnek a zsoldosok!

|

A legújabb kiegészítőnek hála akkor sem kell egyedül kalandoznunk, ha történetesen nem érne rá senki más rajtunk kívül.

Hirdetés

Az ingyenesen játszható Cabal Online rövidesen, még e hónap közepén újabb kiegészítővel bővül, amely az Episode V: Mercenaries címet viseli.



Az Episode V: Mercenaries a Cabal Online első olyan kiegészítés, amely lényegében egyszerre lesz elérhető mindhárom régióban, tehát az amerikai, az európai és a koreai játékosok együtt fedezhetik fel az új tartalmakat.
Az újdonságok közül kiemelkednek a zsoldosok. A magányos kalandorok és az átmenetileg több tagot is nélkülözni kénytelen csoportok fognak majd nagyon örülni a felfogadható társaknak. Kezdetben hat különféle zsoldos közül választhatunk majd, egy-egy képviseli az eltérő kasztokat. Szolgálatukat küldetések teljesítésével érdemeljük ki, amelyek nehézségi szintjétől függ a majdani segítőtárs rátermettsége is.



A feszes tempójú, időzített dungeon-ök rendszere annyiban változik, hogy a játék mostantól számon tartja a legjobb időket. Könnyítésként már meg is állíthatjuk az időt játék közben, külön csatornát nyitottak az egymással versengő csapatok szabad kommunikációja számára, valamint a kezelőfelületen láthatjuk, összesen hány dungeon van a játékban és mik a teljesítésük feltételei.
 - A felvehető loot minőségén is javítanak, több magas szintű felszerelésre számíthatunk.
 - A régóta hiányolt üzenet-, arany- és tárgyküldési funkció sem hiú ábránd többé.
 - Egy helyett immáron két állatunk lehet, amelyek végig elkísérnek és velünk együtt fejlődnek.



 - Új kalandokban sem lesz hiány, például a Ring of Tyrant, aminek végén a játék egyik legerősebb gyűrűjét húzhatjuk az ujjunkra.
 - További kényelmi funkciók: csatornaváltás kijelentkezés nélkül, látjuk mások felszerelését, emlékeztető elvégzendő feladatokról kilépés előtt, favorit funkció, amivel gyorsan meg lehet találni bizonyos tárgyakat az aukciós házban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)