Hirdetés

Cadence of Hyrule - vadonatúj játék születik a The Legend of Zelda és a Crypt of the NecroDancer keresztezéséből

|

A crossoveren az egészen zseniális ritmusjáték fejlesztői dolgoznak, és bizony elég érdekes projektnek tűnik.

Hirdetés

Az indie játékok rajongóinak valószínűleg nem kell bemutatni a Brace Yourself Games által fejlesztett Crypt of the NecroDancert, ami gyakorlatilag egy ritmusjáték és egy dungeon crawler keveréke. A játék hősnője pedig hamarosan átruccan egy kicsit Link világába.

Hirdetés

A Cadence of Hyrule egy hivatalos crossover lesz az előbb említett indie csoda és a Nintendo legendás sorozata között. Játékmenetben nagyon hasonlít a Crypt of the NecroDancerre a dolog, ugyanis összesen 25 remixelt The Legend of Zelda muzsikát kapunk majd, amelyek ritmusára kell mozognunk, támadnunk vagy éppen védekeznünk. A játékban pedig nemcsak a Brace Yourself Games korábbi alkotásának főszereplőjét, Cadence-t irányíthatjuk, hanem akár Linkkel és Zeldával is kalandozhatunk.

Pontos megjelenési dátum egyelőre nem érkezett, de ha minden jól megy, akkor még tavasszal megérkezik a Cadence of Hyrule Nintendo Switch-re.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)