Hirdetés

Caeron 3000 Revamped változások

|

Legutóbb tavaly október táján hallottunk a Caeron 3000 Revamped című, Magique Productions által fejlesztett projektről. Akkor még úgy volt, hogy a játék MMORPG stílusú lesz, amit később MMORTS-re változtattak a koncepció átgondolása után. Ám a honlapján történt frissítés szerint nem is játék lesz ez, hanem web TV sorozat. Valami egészen új kezdeményezés ez... gyakorlatilag arról lehet szó, hogy felfüggesztették a játék fejlesztését, esetleg el se kezdték a konkrét kódolást. Annyit tudni a sorozatról, hogy az első rész már előkészületben van, és heteken belül bővebb információkkal szolgálhatnak a készítők.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)