Hirdetés

Caliber - taktikai TPS-t villantott a Wargaming

|

A kiadó új játékában kivételesen nem járművek állnak a középpontban.

Hirdetés

A World of... játékok közül csak a World of Tanks tudott nagy sikert elérni, és a Wargaming is belátta, hogy más irányokba kell terjeszkednie. A Pagan Online után bemutatkozott a Caliber, melyben a lövöldözés ismerős elem, de a játékmenet eltér majd.

Hirdetés

A 1C Game Studiosnál készülő free-to-play játékban négyfős csapatok feszülhetnek egymásnak. A csapat minden tagja más szerepet tölt be: a támadó rövid és középtávon hasznos, a támogató nehézfegyverzettel száll be a buliba, a szanitéc a többieket segíti, a mesterlövész meg távolról figyel. Fontos a jó csapatösszhang, ezen múlhat a siker. A fejlesztők különösen odafigyeltek arra, hogy a játékbeli modellek valósághűek legyenek, így minden öltözék és fegyver hűen tükrözi eredetijét. A Caliber először a gamescomon lesz kipróbálható, de hamarosan Európa-szerte elérhetővé teszik. A zárt bétára itt lehet jelentkezni.

A bejelentéshez képeket is mellékeltek, ezeket láthatjátok alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)