Hirdetés

Csak az első napon 6 millióan játszottak a Call of Duty: Warzone-nal

|

A free-to-play Call of Duty olyannyira bejön az embereknek, hogy minden korábbi battle royale játéknál erősebb startot sikerült produkálni.

Hirdetés

Tegnapelőtt startolt el a Call of Duty: Warzone, ennek két módját a Battle Royale-t és a Plundert ingyenesen próbálhatja ki mindenki. A korábbi szivárgásoknak, az Activision marketingkampányának és a battle royale műfaj hatalmas népszerűségének köszönhetően már az első napon elképesztően sokan repültek rá. 

Hirdetés

A játék hivatalos Twitter oldalán tették közé a fejlesztők, hogy a 6 milliót is átlépte azok száma, akik a megjelenés napján kíváncsiak voltak a Warzone-ra. Ez a szám elképesztően magas, összehasonlításképp, a Fortnite két hét alatt érte el a 10 milliót, míg az Apex Legendsnek ugyanez 3 napjába telt, az első napon pedig "csak" 2,5 millió játékost mozgatott meg. 

Persze valamennyire sejthető volt, hogy egy ingyenes Call of Duty mód meglehetősen népszerű lesz, hiszen a szériára nem jellemző ez az üzleti modell, de arra talán egyikünk sem számított, hogy a játék rögtön ez első napján a battle royale mezőny élvonalában találja magát.

Érdekes kérdés, hogy a Warzone hogy tartja majd magát, ha alábbhagy a kezdeti lelkesedés, de az Infinity Ward meglehetősen profi abban, hogy olyan multiplayert rakjon össze, ami nehezen ereszti az játékost - ezt támasztják alá HP kolléga hétvégi játékajánlóinkban tett nyilatkozatai is (mazur pedig egyszerűen azért nem ír már, mert nem is áll fel a CoD elől, de ezt nem tőlünk hallottátok).

Ti kipróbáltátok már Warzone-t? Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)