Hirdetés

Call of Cthulhu - 4K-s képekkel köszönt ránk a rettegés

|

Érkezett egy rakás új, nagyfelbontású kép a Cyanide horrorisztikus kalandjáról, amelyen megcsodálhatjuk a játék világát és szereplőit.

Hirdetés

A Cyanide által fejlesztett Call of Chtulhu a minap kapta meg a launch trailerét, ugyanis október 30-tól érhető el a főbb platformokra, de a megjelenést még megfejeljük pár látnivalóval, amik a játék világát színesítő karakterekről és helyszínekről készültek magas minőségben. 

Hirdetés

A DSOGaming közzétett néhány 4K-s képet a Call of Cthulhu játékmenetéből, amiket Epic beállítások mellett rögzítettek, amihez Nvidia GeForce RTX 2080Ti-t és MSI Afterburnert használtak, hogy megmutathassák, hogyan fut a játék egy ilyen videokártyán 4K-ban. Az oldal nincs hasra esve a teljesítménytől és bár elismerik, hogy egy kisebb fejlesztőcsapatról van szó, akiktől nem várhatunk tripla-A-s minőséget, mégis minden tekintetben úgy érzik, hogy előző generációs lett a végeredmény. Íme a galéria, csekkoljátok:

Ti nyüstölitek már a Call of Chtulhu-t? Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)