Hirdetés

Call of Cthulhu film a Hellboy rendezőjétől

|

A legutóbb a Faun labirintusával bizonyított Guillermo del Toro viszi filmvászonra H. P. Lovecraft novelláinak egyikét.

Hirdetés

A spanyol rendező akinek munkásságat a többség csupán a Hellboy alapján ítéli meg, olyan mesterműveket tett már le az asztalra, mint az Ördöggerinc és a már korábban említett A Faun labirintusa.
A rendező által választott novella nálunk Az őrület hegyei címmel jelent meg. Habár a Beyond the Mountains of Madness kifejezetten száraz olvasmány, elég cizelláltan írja le a különböző rémségeket, s az Ősök által elhagyott hatalmas várost. A hírek szerint del Toro hű akar maradni az eredetihez, s ennek megfelelően már-már dokumentumfilm szerű alkotásra számíthatunk a mozikban frissiben bemutatott Cloverfield stílusában valamikor 2010-ben.

A képek csak illusztrációk.

 

 

425x425.aspx.jpg
 
 
arkhamhorror.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)