Hirdetés

Call of Cthulhu - 5 perc játékmenet a horror kalandból

|

Eddig csak szép ígéreteket hallottunk a Call of Cthulhu fejlesztőitől, de a játékból még nem sokat mutattak. Ma végre láthattunk egy keveset a nyomozós sztoriból.

Hirdetés

A Gamesworld Gameplay YouTube csatornának köszönhetően befutott 5 percnyi játékmenet anyag a Call of Cthulhuból, ami egy természetfeletti horror kaland lesz. Egy nyomozót irányítunk majd, akinek egy fura haláleset körülményeit kell kiderítenie.

Hirdetés

A videóban nem csak sétálgatást láthatunk: néhány pillanatra a menük és a karakterfejlesztési lehetőségek is felbukkannak benne. Akiket érdekelnek a cím játékmechanikai finomságai azok mindenképpen kattintsanak a lejátszás gombra.

A Call of Cthulhu konkrét megjelenési dátummal még nem rendelkezik, de az biztosnak látszik, hogy még idén befut PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)