Hirdetés

Call of Cthulhu - képeken a Blood Bowl fejlesztőinek projektje

|

A Cyanide szépen halad a hozzájuk került Call of Cthulhu munkálataival, most a lovecrafti kalandjátékból kaptunk is pár látnivalót, hogy legyen mivel kihúznunk az első trailerig.

Hirdetés

Miközben a Sherlock Holmes részeket jegyző Frogwares saját, nyílt világú Cthulhu játékot készít The Sinking City névvel, addig az eredeti, kezdetben még hozzájuk tartozó Cthulhu projekt sem ment a levesbe, a Focus Home Interactive odaadta a Cyanide stúdiónak (Blood Bowl, Space Hulk: Deathwing, Styx: Master of Shadows). 

Ez egy Unreal Engine 4-gyel megtámogatott, nyomozós szerepjáték lesz pszichológiai horror- és lopakodási elemekkel megfűszerezve, a Chaosium papíralapú szerepjátékon alapulva. A történet középpontjában egy magánnyomozó, Edward Pierce áll, aki a Darkwater Island nevű baljós helyszínen próbálja kideríteni, hogy mi okozta Sarah Hawkins és családjának titokzatos halálát. Az új képek alapján ez egy meglehetősen hátborzongató nyomozás lesz: 

A Call of Cthulhu: The Official Video Game (legalábbis legutóbb még ezt a nevet hallottuk) valamikor 2017-ben mutatkozhat be PC-re és konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)