Hirdetés

Call of Cthulhu megjelenési gondok

|

Sajnos most sem szolgálhatok nektek semmi bíztatóval a Headfirst Productions túlélőhorrorjával kapcsolatban. A játék hivatalos fansite-jára ma kikerült információk szerint, a Call of Cthulhu: DCoE újabb csúsztatásnak van kitéve, köszönhetően a Fishtank Interactive és a JoWood között lévő problémák miatt. Tudniillik ugyanis, hogy a kiadó kezében van az összes játéklicensz, kivéve az H.P. Lovecraft regényeire épülőét, ami sajnos megnehezíti a fejlesztők életét. Bízzunk viszont abban, hogy a játék valamikor már végre napvilágot lát, mert nagyon nagy kár lenne, ha egy ilyen project kudarcba fulladna. Előzetesünket a progiról itt olvashatjátok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)