Hirdetés

Call of Cthulhu - aranylemezen a játék, új trailerrel készülünk borzongásra

|

A Cyanide befejezte a fejlesztéseket, ennek örömére egy új videót is kaptunk a játékról.

Hirdetés

Call of Cthulhu kiadója, a Focus Home Interactive a minap jelentette be, hogy hivatalosan aranylemezre került a játék, és már csak szűk két hét választ el bennünket a Lovecraft-féle univerzum inspirálta RPG megjelenésétől.

Hirdetés

A legutóbb publikált gameplay videón a képességgeket láthattuk a gyakorlatban, ezúttal viszont inkább a borzongató atmoszférának megágyazó kedvcsinálót tett közzé a Focus Home a hivatalos YouTube-csatornáján. Nézzétek meg ti is alább a beszédes című Preview to Madness trailert:

A Call of Cthulhu stílusosan halloween előtt egy nappal, vagyis október 30-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)