Hirdetés

Kicsit közelebb kerültünk a Call of Cthulhu megjelenéséhez

|

A Focus Home Interactive meglehetősen szűken méri a Call of Cthulhu információit, de most legalább a játék adatlapjának köszönhetően kicsit többet megtudtunk a premierről.

Hirdetés

A Focus Home Interactive és a Cyanide elvitte magával az év egyik legjobban várt horrorjátékát, a Call of Cthulhut is az idei E3-ra, ahol egy izgalmas és hátborzongató trailerrel érték el, hogy még jobban szomjazzuk a mielőbbi megjelenést. Csakhogy dátumot elfelejtettek megadni hozzá.

Hirdetés

Ezidáig pusztán annyit árultak el, hogy valamikor 2018-ban számíthatunk a Cthulhu-játékukra, viszont a Steam-adatlapnak köszönhetően most egy picivel közelebb kerültünk hozzá, hogy pontosan mikor bújhatunk Edward Pierce magánnyomozó bőrébe: idén ősszel deríthetjük majd fel a Hawkins család titokzatos halálát az elszigetelt Darkwater Islanden, de az ősznél közelebbit még nem árultak el (csak nehogy ez is elmeneküljön a Red Dead Redemption 2 elől). 

A játékot már 2014 óta fejleszti a Cyanide és egyszer el is kellett tolniuk a megjelenést (méghozzá tavaly), így érthető, hogy ugrunk minden kis információra, főleg annak fényében, hogy a Sherlock Holmes játékokat jegyző Frogwares is dolgozik a saját, nyílt világú Cthulhu projektjén The Sinking City címmel. Amint befut a Call of Cthulhu gépigénye vagy pontos dátuma, azonnal jelezzük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)