Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare visszahozta az ikonikus 1v1 játékmódot a Rust pályán

|

A Modern Warfare 2-ben bemutatott ikonikus játékmód felélesztésének hála, most ismét párbajban mutathatjátok meg, hogy ti vagytok a legkeményebb mesterlövészek a netsztyeppén innen és túl.

Hirdetés

Modern Warfare 2 ikonikus pályája, a Rust már korábban debütált a legújabb Call of Duty epizódban is, a széria veteránjaiban pedig egyszerre fogalmazódott meg a kérdés: lehet-e majd 1v1 párbajra hívni ellenlábasainkat, ahogy annak idején 2009-ben. A fejlesztők már utalgattak rá, hogy ismét érkezhet a lehetőség, tegnap pedig be is került a játékba a frappánsan 1v1 ME BRO névre keresztelt mód.

Hirdetés

Nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen ezt a felkiáltást gyakran láthattuk, ha 11 évvel ezelőtt pörgettük a Modern Warfare 2-t; az "1v1 me bro" felkiáltással olyan sokan dobták le a kesztyűt virtuális ellenlábasaik elé, hogy a kifejezésből végül mémek hada született meg. Ez a kép remekül visszaadja, hogyan zajlott egy átlagos beszélgetés akkoriban:

Az Infinity Wardnál is emlékeznek ezekre az időkre, így nem árultak zsákbamacskát a névválasztással. A Rust pályán mostantól bárki elégtételt vehet, ha úgy érzi, meggyűlt a baja egy másik játékossal.

A dream come true from r/modernwarfare

Mi csak támogatni tudjuk, hogy a nézeteltéréseket mindenki az 1v1 Rust pálya nyújtotta lehetőségekkel rendezze, ahelyett, hogy a másik verbális ütlegelésébe kezdene.

Ti melyik ikonikus pálya visszatérésére vágytok még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)