Hirdetés

Call of Duty 2 a GameNighton!

|

Még több mint tíz év után is töretlenül imádjuk a Call of Duty sorozat második részét, ami sokunknak okozott felejthetetlen multis élményeket. Gyere és nosztalgiázz velünk a GameNighton!

Hirdetés

A játékoknak, sorozatoknak fejlődnie kell, hiszen senki nem lenne boldog, ha minden évben ugyanazt kapná, csak átrajzolva. A Call of Duty sorozat minden évben egyre több lett, az utóbbi pár részben már módosíthatjuk, színezhetjük fegyvereinket, mindenféle perkek közül válogathatunk, rengeteg opcióval igazíthatjuk magunkhoz a játékot. Ez semmiképpen nem baj, de az egyszerűséget ugyanannyira szeretjük. 

A Call of Duty 2-ben csatlakoztunk egy szerverre, választottunk egy fegyvert, majd szaladtunk, céloztunk és lőttünk. Nem kellett azon agyalni, milyen képességeket válasszunk, milyen gránátokat vigyünk magunkkal. A fejlövés azonnali halált jelentett, és ahova céloztunk, a golyó oda talált be. Még most is be tudjuk járni becsukott szemmel a Carentant vagy a Toujane-t. Az emlékek örökre megmaradnak, de jó néha feleleveníteni őket, ezért a pénteki GameNight LAN-partyra négy gépet viszünk, melyeken a rendezvény teljes ideje alatt pörög majd a CoD 2, és bárki leülhet, kihívhatja a GameStar íróit, vagy megmérkőzhet a többi résztvevővel. 

Pénteken #GameNight LAN-party! Ki lesz ott velunk? :)

A photo posted by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

Ez is ott lesz tehát velünk a CS: GO, a Hearthstone, az UT 2004, a FIFA 16, a Mortal Kombat X és a Guitar Hero Live mellett. Gyertek, várunk mindenkit szeretettel (és ajándékokkal).

GameNight LAN-party

Időpont: 2016. március 25. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Facebook oldal: GameNight

A belépés továbbra is ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)