Hirdetés

Call of Duty 2, Modern Warfare 2 és God of War Ragnarök - ezzel játszunk a hétvégén

|

Történelmi és kitalált konfliktusokban veszünk részt, sőt még a skandináv istenekkel is tengelyt akasztunk.

Hirdetés

Képtelenek vagyunk szabadulni a God of War: Ragnarök szorításából: aki végigjátszotta, szíve szerint újra belevágna, aki még nem ért a végére, az mindent elkövet, hogy a lehető legtovább tartson az élvezet, és aki csak most kezdi, alig várja, hogy a legapróbb részleteket is felfedezze. S bár úgy tűnhet, a Santa Monica Studio remekműve mellett más játéknak nem teremhet babér, ez távolról sincs így, hiszen a Call of Duty: Modern Warfare 2 multija éppúgy csalogat, mint a legendás Call of Duty 2 kampánya. És persze mindig adódhat olyan élethelyzet, alakulhat úgy a hangulatunk, hogy szívesebben trécselünk idegenekkel, akik az általunk felszolgált itókát kortyolgatják, mintsem hogy isteneket verjünk bucira, vagy elmerüljünk a háborúk poklában.

mazur - Próbáltam elnyújtani a God of War: Ragnarök sztoriját (46 óránál járok…) és még a végkifejlet előtt megcsinálni/megtalálni, amit csak lehet, de most már nem várok tovább, nekiugrok, lesz, ami lesz. (Jaj, mi lesz?) De mivel úgy hallom, a befejezés után is bőven akad teendő, a hétvége biztosan ezzel telik majd.

Paca - Idén már csak egy-két játékot várok, de ez azért jó, mert bőven lesz időm kiélvezni a God of War: Ragnarököt, amibe mindenképp belekezdek, aztán ha lenyomtam (60 óra nagyjából a kimaxolása, úgyhogy, reálisan december közepén), nekivágok az A Plague Tale: Requiemnek is. A következő néhány hétvégém viszont Kratosé, Atreusé, meg kicsit a Modern Warfare 2-é.

Csirke - Szombaton és vasárnap is az Game Pass Online Fesztiválon fogok különböző dolgokkal játszani. Az utóbbit naptól talán jobban félek, mert lövésem sincs, mi a jó ég lehet majd a "fergeteges Goad Simulator kihívás", de előre tartok tőle.

Hirdetés

Zs - Most, hogy a fél világ a Call of Duty: Modern Warfare 2-n pörög, én is előveszek egy CoD-ot, méghozzá a 2005-ös második epizódot, mivel a netflixes Im Westen nichts Neues minden borzalma ellenére is meghozta a kedvem a világháborús lövöldékhez.

Szada - Olyan címet kerestem a Game Pass felhozatalában, ami kikapcsol, ami kevésbé pörgős, nem nagy volumenű, és nem kell hozzá a kontroller összes gombja, ezeknek a kitételeknek pedig tökéletesen megfelelt a Coffee Talk című indie alkotás, amiben semmi mást nem kell csinálnom, mint italokat felszolgálni különböző emlékezetes karaktereknek és eltársalogni velük az élet dolgairól. Imádom a játék hangulatát, szóval mindenképpen vissza fogok térni hozzá, amikor csak tudok, hiszen rengeteg kávé, tea és forró csoki vár még arra, hogy elfogyasszák, és számos esemény maradt kibeszéletlenül. 

MattMadzz - Ugyan én lennék a legboldogabb, ha valaki még betévedne a Battlefield 2042 szervereire, erre alig látok esélyt, szóval nincs más választásom, minden egyes másodpercet, amit a gépem előtt tudok tölteni, a Modern Warfare 2-nek szentelem.

Mookid - Eddig én irigykedtem a kollégákra, akik már ki is végezték, vagy éppen most végzik ki a God of Wart, most ők irigykedhetnek rám: én még csak most kezdem. És bár tisztában vagyok vele, mennyire addiktív, ha túl sok lesz érzelmileg és mentálisan az apa-fia dráma, a fantasztikus, egyszemélyes fejlesztőcsapat által készített Cultic című FPS-sel gyűrődöm majd ki, ami pont olyan, mintha összeturmixolták volna az első Quake-et és a Bloodot. (Aki Google nélkül is emlékszik ez utóbbira, annak üzenem, hogy ideje befizetni a számlákat és remélem, jól teljesítenek a gyerekek a suliban.)

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hunter - Nagyon nehéz héten vagyok túl, amit a tőlem megszokott komoly, felnőtt életfelfogással fogok feldolgozni: berakom a Tengen Toppa Gurren Lagannt a másodlagos monitoromra, és megyek karaktereket szintezni a World of Warcraftba. Ha hétfőn láttok egy hírt azzal a címmel, hogy "31 ÉVES FÉRFI ELFELEJTETT ENNI A WOW XP BUFF MIATT", akkor tudjátok, hogy az én vagyok.

Kivi - Készülök a Modern Warfare II első szezonjára, még nem játszottam eleget a maximális szintig, de azt hiszem itt lesz az ideje a dupla XP tokenek felhasználásának. Ha marad idő, akkor persze a Ragnarök sem marad ki a rotációból.

Chava - Továbbra sem árulhatom el, hogy melyik játék foglalja le szabadidőm nagy részét, de azt feleslegleges titkolnom, hogy amikor épp szünetet tartok, a Westworld negyedik - és mint nemrég kiderült, utolsó - évadát fogom ledarálni.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)