Hirdetés

Újabb platformon játszható a Call of Duty 2

|

A konzol visszafelé kompatibilitásának hála az előző konzolgenerációról Xbox One-ra költözött a Call of Duty 2, így már ezen a platformon is ismét átélhetjük az Infinity Ward klasszikusát.

Hirdetés

A Call of Duty 2 megjelenése óta majdnem tizenegy év telt el és a sorozatban már tíz új fő epizód látott napvilágot. Ennek ellenére még mindig imádjuk a második világháborús klasszikust, olyannyira, hogy még a GameNighton is hihetetlenül népszerű szokott lenni a lövölde.

Így talán nem olyan meglepő, hogy a sorozat sok más népszerű epizódja mellett a CoD 2 is bekerült a visszafelé kompatibilitásnak hála Xbox One-on is játszható játékok közé. A meglepetést a programmal foglalkozó Larry Hryb (vagy Major Nelson, akik így ismerik) osztotta meg Twitter-fiókján és állítása szerint még ma letölthetővé válik a shooter. Nem ez az egyetlen, az Infinity Ward által jegyzett rész egyébként, amit idén Xbox One-on játszhatunk, hiszen a Call of Duty: Infinite Warfare bizonyos kiadásaival együtt a Call of Duty 4: Modern Warfare is a mostani konzolgenerációra költözik.

Ti előveszitek majd megint a Call of Duty 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)