Hirdetés

Már hivatalos: az idei Call of Duty részt a Treyarch szállítja

|

Idén visszatér a Treyarch, akik egy izgalmas, új élményt ígérnek a Call of Duty széria rajongóinak. Végre hivatalosan megerősítve.

Hirdetés

Az Activision csütörtökön jelentette be, hogy (készüljetek fel, ez komoly meglepetés lesz) idén ősszel új Call of Duty játékot adnak ki (itt kell leesni a székről). Idén a Treyarch bandáján van a sor (hát ezt sem sejtettük előre).

Ez egy “izgalmas új játék lesz az egyik legjobb fejlesztőcsapatunktól” - mondta az Activision, később pedig tisztázták, hogy a Treyarchról van szó. Ezek az arcok felelősek a Black Ops sorozatért, bár az Activision egyelőre tagadja, hogy az új epizód a Black Ops 3 lenne, de azt is tagadták, hogy egy új cím lenne.

Ez lesz az első Call of Duty címe a Treyarchnak, mióta az Activision bevezette az új "három év, három stúdió" fejlesztési ütemtervét. A csapat legutóbbi munkája a 2012-es Call of Duty: Black Ops II volt.

Ti mit szeretnétek? Egy Black Ops vagy egy World at War folytatást? Esetleg valami teljesen mást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)