Hirdetés

Call of Duty 2017 - Vietnamba repít a következő rész?

|

A legfrissebb pletykák szerint az Infinite Warfare után ismét egy múltbéli Call of Duty vár a rajongókra, amelyben a vietnami dzsungelben kell helyt állnunk.

Hirdetés

A Call of Duty-k vetésforgójában ezúttal az Infinity Wardon a sor, őket követi majd a Sledgehammer a 2017-es epizóddal. A fejlesztőcsapat legutóbb az Advanced Warfare-en dolgozott, azonban mielőtt ezt kiadták, egy egészen más projekten dolgoztak.

Ha minden igaz, a Sledgehammer egy külsőnézetes Call of Duty epizódot szeretett volna tető alá hozni, ami a Fog of War vagy a Vietnam alcímet kapta volna, a helyszín pedig Laosz és Kambodzsa lettek volna. Ezt végül elvetették, de könnyen lehet, hogy magát a témát megtartják, sőt, erre húzzák fel a következő Call of Duty-t, legalábbis ha hihetünk a spanyol IGN értesüléseinek.

Nem ez lenne egyébként az első Call of Duty, ami itt játszódik, hiszen a Black Opsban is ellátogatuk néhány helyszínre. 

Nektek hogy tetszik a Call of Duty: Vietnam ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)