Hirdetés

Call of Duty - egy ideig nem kapunk jövőbeli részt, de történelmi még jöhet

|

Az Activision ügyvezetője is elismerte, hogy az Infinite Warfare-rel a kelleténél eggyel több jövőbeli játékot adtak ki, és úgy gondolja, a második világháborúból is ki lehet még hozni valamit.

Hirdetés

Miközben a Sledgehammer Games az utolsó simításokat végzi a Call of Duty WWII-n, a rotációban következő Treyarch már valószínűleg a jövő évi játékon dolgozik. Mi még nem tudhatjuk, mi lesz a témája, de szinte biztos, hogy egy fontos történelmi esemény idejére utazunk vissza.

Hirdetés

Eric Hirshberg, az Activision CEO-ja a Game Informer által feltett kérdésre válaszolva azt sugallta, most egy darabig történelmi játékok jönnek a sorozatban.

"Egyelőre nem leplezhetek le semmit, ami csak évek múlva lesz aktuális, de nem hiszem, hogy a [múltba utazás] egyszeri alkalom. A második világháború és a történelem általánosságban egy nagyon gazdag terep, és úgy gondolom, minden esély megvan rá, hogy különböző témákat egynél többször is feldolgozzunk."

Ezzel leginkább arra utalt, hogy lesz még második világháborús CoD, de lehet másféle is. Hozzátette még mosolyogva, hogy az Infinite Warfare-rel pont a szükségesnél eggyel több volt a jövőben játszódó játékokból.

Ti milyen érát szeretnétek látni, mi illene szerintetek egy Call of Dutyhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)