Hirdetés

Elemzők tudni vélik, hogy mi lesz a következő Call of Duty

|

A Call of Duty: WWII minden bizonnyal nagyot fog szólni idén, de ezzel nem ér véget a franchise, így máris akadnak olyanok, akik a következő fejezetről beszélnek.

Hirdetés

Számos kiemelt fontosságú játék jelenik meg a következő két hónap során, így a Middle-earth: Shadow of Mordor, a South Park: The Fractured but Whole, a Wolfenstein II: The New Colossus mellett a Call of Duty: WWII is, amelytől mind a játékosok, mind a kiadó nagyon sokat vár el és az előrejelzések szerint nem fog egyik fél sem csalódni.

Hirdetés

Az egyik elemzőcég, a Cowen & Company is osztja ezt a bizakodást (hozzátéve, hogy a WWII sokkal jobb eredményeket fog produkálni, mint az Infinite Warfare), azonban az még érdekesebb, hogy beszéltek kicsit a jövőről is. A vállalat szerint a következő rész - minő meglepetés - jövőre fog megjelenni és nem más lesz, mint a Call of Duty: Black Ops 4, jó eséllyel az eddigi részeket jegyző Treyarchtól. 

Ez azért különösen érdekes, mert az Activision CEO-ja, Eric Hirshberg szeptember elején azt nyilatkozta, hogy most egy darabig történelmi játékok jönnek a sorozatban, márpedig a Black Ops III 2065-ben játszódott. Tehát vagy a Treyarch visszaugrik az időben egy nagyobb történelmi eseményhez vagy a Cowen & Company téved. Szerintetek melyik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)