Hirdetés

A Black Ops 4 lesz az idei Call of Duty, Switchre is megjelenik - állítja egy forrás

|

A jelek szerint van miért izgatottnak lenni az idei Call of Duty kapcsán.

Hirdetés

Várhatóan valamikor a következő 2-3 hónapban leplezik majd le az idei Call of Duty epizódot, amivel kapcsolatban egyelőre elég sok a kérdés, de egy iparági forrásnak már elég jó elképzelése van a játékról.

Hirdetés

Marcus Sellars szerint a Treyarch stúdiójában jelenleg is készül a Black Ops 4, ami a szokásos platformok mellett Nintendo Switchre is megjelenik majd. Az új platformra természetesen a DLC-k is eljutnak, de a játék támogatni fogja a HD Rumble funkciót és a motion controlt is. A porton egy olyan csapat dolgozik, akiknek nem ez lesz az első CoD játékuk.

Az egészet légből kapott pletykaként kezelnénk, ha nem Sellars lett volna az, aki kiszivárogtatta a Dark Souls Nintendo Switch portját és a Nintendo Labo érkezését. A Black Ops 4-es vonalat az is alátámasztja, hogy a Treyarch legutóbb a 2015-ös Black Ops 3-on dolgozott, vagyis a Call of Duty-k vetésforgójában épp most esik rájuk a sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)