Hirdetés

Call of Duty 2018 - minőségibb történetet kapunk?

|

Két álláshirdetés is árulkodik róla, hogy a Treyarch mit tart a következő Call of Duty legfontosabb céljainak.

Hirdetés

Általában április végén, május elején szokták leleplezni az aktuális Call of Duty részt (így volt ez a WWII, az Infinite Warfare és a Black Ops 3 esetében is), így még pár hónapig maximum csak akkor hallunk majd az új lövöldéről, ha kiszivárog valami, viszont elképzelésünk azért lehet róla. 

Hirdetés

Ebben segíthetnek a nemrég fellőtt álláshirdetések is. A Treyarch ugyanis különböző pozíciókra keres új embereket, amely egyrészt azt erősíti meg, hogy valóban ők készítik a 2018-as Call of Duty részt (ez az Activision "vetésforgója" miatt mondjuk egyértelmű volt), másrészt nagyvonalakban tanúskodik róla, hogy a készítők mikre helyezték/helyezik a hangsúlyt a fejlesztésben. A csapat többek között az "art coordinator", "character artist", "senior lightning artist" és "senior cinematic animator" feladatkörökre keres új szakembert, a leírásoknál pedig olyanok szerepelnek, mint a "magas minőségű átvezető animációk", a "realisztikus karakterek" és a "játékmenet, történetmesélés és technológia határainak kitolása", illetve a sztori van megjelölve elsődleges prioritásként. 

Úgy tűnik tehát, hogy a Treyarch arra törekszik, hogy maradandót alkosson a sztori és a karakterek területén. Ti örülnétek valami komolyabb kampánynak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)