Hirdetés

Call of Duty 2018 - a Treyarch fejleszti az idei részt?

|

Aki esetleg kételkedne, azoknak eláruljuk, hogy idén is lesz Call of Duty. A kérdés csak az, hogy ki és milyen formában hozza el a folytatást.

Hirdetés

Mivel a világ országaiban még mindig illegális pénzt nyomtatni, az Activision továbbra is inkább csak Call of Duty epizódokat gyárt, és működik nekik a módszertan. Nem meglepő nagyon, hogy már készül a következő rész, amit a hírek szerint a Treyarch fejleszt.

Hirdetés

Felkerült ugyanis egy új álláshirdetés, amiben a Treyarch művészeti koordinátort keres. A játék címe ugyan nem szerepel a leírásban, de az hogy "a következő AAA címünkhöz" már igen. Lehet találgatni, hogy vajon mi is lehet az.

Mivel a tavalyi Call of Duty-t a Sledgehammer Games készítette, az Infinty Warfare-ért pedig az Infinity Ward felelt, így nem nehéz kikövetkeztetni, hogy most a Treyarch lesz a soros, akik legutóbb a Black Ops III-t tették le az asztalra (nem emiatt szeretjük őket a legtöbben).

Innentől jöhet a találgatás, hogy mi is lesz a 2018-as COD. Egy újabb világháborús móka, vagy egy Black Ops epizód? Ti mire tippeltek, minek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)