Hirdetés

Holnap végre leleplezik a 2019-es Call of Duty-t

|

Végre hivatalosan is kiderül a cím és belenézhetünk a játékmenetbe is.

Hirdetés

Azt régóta sejtjük, hogy a Modern Warfare szériát folytatja idén az Activision, a napokban pedig már azt is kiszivárogtatta valaki, hogy nem egy számozott részt, hanem egy soft rebootot kapunk. De a találgatásnak hamarosan vége.

Hirdetés

Miután a Call of Duty közösségi felületei elsötétültek, várható volt, hogy hamarosan jön a nagy leleplezés. Twitteren ma meg is osztott a csapat egy rövid teasert:

Ezzel egy időben pedig fel is lőtték az élő közvetítést, amire holnap, vagyis május 30-án, este 7-kor kerül majd sor. Itt minden bizonnyal kiderül végre az alcím, belenézhetünk a játékmenetbe, és talán a várva várt kampányról is elárulnak ezt-azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)