Hirdetés

Call of Duty - elsötétültek a közösségi médiás felületek

|

Mindent feketeség borít, amivel a héten esedékes bejelentést készítik elő.

Hirdetés

Kiszivárgott már néhány dolog az ősszel megjelenő új CoD kapcsán, de még mindig keveset tudunk. Na majd most!

Hirdetés

Azt is pletykálták, hogy május 30-án lesz a hivatalos bejelentés (általában előbb szokott lenni, nem tudni, most miért késik), és ez beigazolódni látszik. A Call of Duty facebookos, twitteres és instagramos fiókjai elsötétültek, a borítóképek helyén feketeség van, a bemutatkozó szövegben csak annyi szerepel: "Going Dark". Az Instagram profilról ráadásul az összes eddigi poszt eltűnt, bizonyára csak ideiglenesen.

Az idei játék várhatóan a Call of Duty: Modern Warfare nevet fogja viselni, és rebootolja a negyedik résszel elindított alsorozatot. Kapunk egy új kampányt, aminek összeállításában egykori Naughty Dog-os írók segítenek, és nem lesz battle royale mód benne, viszont a Blackoutot a Treyarch egy ideig még igyekszik életben tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)