Hirdetés

A jövő évi Call of Duty már PS5-re és az új Xboxra is megjelenik?

|

Next-gen játék fejlesztéséhez keres fejlesztőt az Infinity Ward.

Hirdetés

Felgyorsulni látszanak az események, egyre közelebbinek érezhetjük a generációváltást.

Hirdetés

A LinkedInen tette közzé állásajánlatát az Infinity Ward, melyben associate game desingert keres egy még be nem jelentett, következő generációs játékhoz. Mivel az IW világéletében csak Call of Dutykat csinált, és a leírásban említik, hogy az FPS-ek iránti érdeklődés előny, valószínűleg itt is egy újabb CoD-ról van szó. A tavaly megjelent Call of Duty WWII-t a Sledgehammer, az idén érkező Black Ops 4-et a Treyarch készítette, így jövőre újra az eredeti fejlesztők kerülnek sorra. Persze van esély arra, hogy nem a 2019-es, hanem a 2022-es Call of Dutyhoz keresnek embereket, de az még elég korai lenne. Emellett már júliusban is felkerült egy ajánlat, ugyanígy egy következő generációs játékhoz. (Azt a munkakört azóta betöltötték.)

Ha minden szerencsésen alakul, a Call of Duty: Modern Warfare 4 lesz a következő. Nagyon jó lenne már egy újabb, modern háborús shooter.

Szerintetek lesz generációváltás jövőre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)