Hirdetés

Nyugi, a következő Call of Duty már valószínűleg tartalmaz majd kampányt

|

Bár a Call of Duty: Black Ops 4-ből kimarad, 2019-ben az Infinity Ward visszahozhatja.

Hirdetés

Még nem is tudjuk, milyen lesz a gyakorlatban a Black Ops 4, de a kampány már most hiányzik. Igaz, hogy az előző Black Ops kampánya volt a sorozat legsilányabbika, de adtunk volna még egy lehetőséget a Treyarchnak szívesen.

Hirdetés

A BO lehet a Call of Duty széria abszolút multiközpontú ága, miközben a többi megmaradhat a klasszikus, kampány-zombik-multi felépítésnél. A 2019-es játékot az Infinity Ward fogja készíteni, ami egész véletlenül épp egy új játékhoz keres embert, olyat, aki mind a többjátékos, mind az egyjátékos játéktervezésben otthon van, és a történetmesélésben, a szinkronok implementálásában segít. Nem gondoljuk, hogy az IW-t az Activision hirtelen valami teljesen újra állította volna rá, a csapat valószínűleg a már korábban is pletykált Modern Warfare 4-et készíti.

A kiadó egyébként korábban sem zárkózott el attól, hogy a későbbiekben újra legyen kampány a Call of Duty sorozat játékaiban. Reméljük a legjobbakat, és kíváncsian várjuk, hogy sikerül az idei játék. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)