Hirdetés

Call of Duty - volt Naughty Dog-os fejlesztők is dolgoznak a sztorin

|

Nem először segítenek az Infinity Wardnak, és a legutóbb is jól sült el a dolog.

Hirdetés

Sajnos viszonylag kevesen tudják, de a 2016-os Call of Duty: Infinite Warfare-nek kimondottan jó volt a sztorija. A rettenetesen rossz történettel megvert Black Ops 3 után külön tudtunk örülni ennek.

Hirdetés

Most újra az Infinity Ward a soros, és valószínűleg a Call of Duty: Modern Warfare 4-et kapjuk meg. Ellentétben a Black Ops 4-gyel, biztosan lesz benne egyjátékos kampány, és ahogy azt az egyik Infinity Ward-os fejlesztő egy streamje során elárulta, újra besegítenek a korábban a The Last of Us és Uncharted játékokat készítő Naughty Dognál tevékenykedő arcok, akikkel már néhány éve volt szerencséjük együtt dolgozni.

A 2019-es Call of Dutyt heteken belül leleplezhetik, legkésőbb az E3 során biztosan látni fogjuk. Valószínűleg nem kell addig várnunk. A Black Ops 4-et tavaly május 17-én mutatták be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)