Hirdetés

A legújabb pletykák szerint az idei Call of Duty a Black Ops rebootja lesz

|

A Call of Duty: Modern Warfare újragondolása után nem lenne logikátlan lépést a Black Ops felélesztése sem, tetemes találgatást szedtünk össze ennek kapcsán. Találgassatok velünk!

Hirdetés

The Gaming Revolution temérdek pletykával szolgált nekünk már a Call of Duty széria kapcsán, és volt rá példa, hogy bizony fején találták a szöget (a Call of Duty: Modern Warfare és a Call of Duty: Warzone kapcsán is hiteles infókkal jelentkeztek), de ettől függetlenül azért nyomatékosan kérünk benneteket, hogy a következő sorokat kezeljétek szigorúan pletykaként. Mindenesetre elég izgalmasan hangzik mindaz, ami most elméletileg kiszivárgott. 

Hirdetés

Az említett forrás szerint ugyanis a 2020-ban érkező új Call of Duty epizód (ami jelenleg a Zeus kódnév alatt készül a Treyarch műhelyében) a 2010-es Call of Duty: Black Ops rebootja lesz. Maga a kampány a vietnámi háborúra koncentrál, tágabb értelemben pedig az egész hidegháborúba belekóstolhatunk. Az eredeti Black Opssznál sokkal realisztikusabb, földhözragadtabb körítést várhatunk a reboottól a híresztelések szerint. Több oldalról is megtapasztalhatjuk a háború borzalmait, az amerikai erők mellett dél-vietnámi és Viet Cong katonákat is irányíthatunk a sztori során. Alex Mason és Frank Woods is visszatérnek, de szinkronszínészeiket lecserélik. 

A multiplayer játékmód nem sokat változik a 2019-es Modern Warfare-hez képest, és a pénztárcánkat is ehhez mérten kímélik majd, magyarul ingyenes DLC-kre számíthatunk és nem lesznek supply dropok sem. A pályák viszont kevésbé lesznek zsúfoltak, ha minden jól megy. Izgalmasan hangzik, hogy a kiszivárgott infók szerint életerőnk nem regenerálódik automatikusan, továbbá a választható operátorok is újra tiszteletüket teszik.

A szerkesztőségen belül is sok hűséges rajongója van a Zombies játékmódnak, ők pedig biztosan nagyon örülnek annak a hírnek, hogy ez is visszatér (már persze, ha igazak a hírek). Az említett kampányhoz idomulva ez is mód is a realisztikusabb vonalat képviseli - amennyire ez az élőhalottak esetében lehetséges. Többféle zombis játékmódot, és újfajta megoldásokat ígérnek a pletykák. Szó esett róla, hogy bekerülhet a játékba egy premium Zombies Pass, de erősen kérdéses, hogy az Activision meg merné-e ezt lépni, elvégre nem feltétlenül a nevezhető játékosbarát megoldásnak az, hogy az egyik kezükkel adnak, a másikkal pedig elvesznek, magyarul a multis szezonbérlet helyett ezúttal a zombivadászokat sarcoltatják meg. 

Ha mindez igaz lenne, rárepülnétek az új CoD-ra? Vagy ti mit látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)