Hirdetés

Call of Duty 3, Mafia és It Takes Two - ezzel játszunk a hétvégén

|

Már hívogat a tavaszi napsütés és madárcsicsergés, de erősek maradunk és továbbjátszunk.

Hirdetés

Rég nem volt ilyen könnyű dolgunk, ha a friss játékmegjelenéseket akartuk nyilvántartani, ráadásul az eleve kis merítésből csak egy-egy darabról süt, hogy nem felejtjük el öt perc múlva.

Így aztán megint azt tesszük, mint 2021 első három hónapjában szinte minden egyes alkalommal: valamelyik régebbi címmel próbáljuk felidézni, hogy milyen is volt, amikor még nem a Covid19 számított a legtöbbször keresett kulcsszónak az interneten.

Hirdetés

mazur - A Genesis Noir bekerült az Xboxos és PC-s Game Passba, úgyhogy gyorsan belekukkantottam, és bár csak fél órácskát játszottam vele, arra elég volt, hogy felpiszkálja a kíváncsiságomat. Most még nem sokat értek belőle, csak hogy egy teljesen zakkant dimenzió-trip, jó zenékkel és merészen összeválogatott játékmechanikákkal, de majd a hétvégén kiderül, hogy elbírja-e a szürrealitás mérőm.

HP - Még mindig Assassin's Creed Valhalla, de sokkal többet nem tudok elmondani a szászok közti vergődésemről, inkább keresek valami könnyed kikapcsolódást mellé, a Spider-Man DLC-k kihívásainak teljesítgetése például megfelelőnek tűnik most éppen. Aztán ha már az is kiakaszt (életem súlyos problémái ugyebár), akkor Tetris Effect meditáció következik, mielőtt Eivor újra visszatér repetitív kalandjaihoz. Így bezárul a kör, és csak remélni merem, hogy végül spirál lesz belőle, ami vezet is valahova. 

Paca - Call of Duty 3 pörög tovább, ledarálom a kampányt, illetve ahogy barátnőmmel tudunk időt szakítani rá a hétvégén, belevágunk az It Takes Two-ba, amit én már nagyon vártam, nagyon szerettem az A Way Outot is.

MattMadzz - Múlt héten nem sikerült befejeznem a Mafia: Definitive Editiont, a projektem másik fele viszont még összejöhet. Vidékre utazunk a hétvégén, ahol csak egy irodai feladatokra kitalált laptop lesz velünk, ami tökéletesen alkalmas az eredeti Mafia futtatására. Remélem tényleg bekövetkezik a felmelegedés, hogy a friss levegőn, laptoppal az ölemben élhessem újra az élményt.

Szabi - Befejeztük a Green Hellt a komákkal, úgyhogy most új co-op móka után nézünk. Az Outriders demójával a megjelenése óta szemezünk, a hardcore túlélés után pedig most úgyis szükségünk lesz egy kis felüdítő lövöldözésre.

Iván - Megfogadtam, hogy megjelenésekor megnézem majd magamnak ezt a Monster Hunter Rise-t. Nos... ennek örömére folytatom is a néhány éve csúnyán félbehagyott, de nemrég újra elővett Resident Evil: Revelationst (kicsit sem a franchise elmúlt 25 évéről szóló anyagunk vágása ihletett meg, ezt kikérem magamnak). Továbbá itt volna a fekete-fehér Snyder Cut is, ami multitaskingban biztos kiváló szórakozás lenne, de inkább megvárom belőle a visszafelé játszódó, fejjel lefelé fordított változatot, hátha befut a jövő hétre.

Kivi - Szombatról vasárnapra virradóra rendezik meg a UFC 260-at, így ehhez kapcsolódóan belevetem magam a UFC 4-be. Rengeteg, az eseményhez kapcsolódó kihívást lehet teljesíteni több játékmódban is, illetve az egyik karakteremmel még nem értem a karrierje csúcsára, ezért majd vele is püfölöm az ellenfeleket.

Szada - Pontot teszek a Spacebase Startopia tesztem végére, majd visszatérek a Mass Effect: Andromedához, mert még mindig vannak teljesítendő küldetések. Ha ezekkel megvagyok, a következő célom elkezdeni a Yakuza szériát, majd április elsején kipróbálni az Outriderst. 

Chava - Jókora késéssel érkeztem erre a partira, a vendégek többsége már rég hazament, vagy elvonult egy csendesebb zugba, de nem baj, mert így is fenemód élvezem a Westworld harmadik évadát. Már csak egy kevés van hátra, utána pedig sietek is vissza a Halcyon rendszerbe, mert a The Outer Worlds második kiegészítőjét felvezető gyilkossági ügy nem oldódik meg magától.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)