Hirdetés

Call of Duty 4 – Sokan veszik multiplayer módja miatt

|

Számottevő azon Call of Duty 4: Modern Warfare játékosok száma, akik számára teljesen érdektelen a háborús alkotás egyjátékos módozata.

Hirdetés

Az Infinity Ward által frissen nyilvánosságra hozott statisztikák alapján a Call of Duty 4: Modern Warfare játékosok harminc százaléka kizárólag online multiplayer támogatása miatt döntött megvásárlása mellett, ugyanis az említett 30 százalék egyáltalán nem játszott egyjátékos kampányával.

Természetesen a megszerezhető kitüntetések monitorozásával és vizsgálatával nem kaphattak minden részletre kiterjedő statisztikákat, mindössze azon felhasználók kerültek számításba, akik rendelkeznek Xbox Live eléréssel (ez 10 millió Call of Duty 4: Modern Warfare játékost jelent), ennek tudatában az offline játékosok kiesnek a vizsgálati körből. Robert Bowling hozzátette, a játékosok mindössze 2.8 százaléka teljesítette veterán nehézségi szinten a Call of Duty negyedik epizódját, ez több mint 280.000 embert jelent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)