Hirdetés

Call of Duty 4: Modern Warfare - már Xbox One-on is játszható

|

Az egyik legnépszerűbb CoD epizódot is felvértezték a visszafelé kompatibilitás csodájával.

Hirdetés

Ha nem csücsül ott Xbox One-on a gyűjteményedben a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, akkor egészen mostanáig várnod kellett arra, hogy a Microsoft legújabb konzolján is élvezhesd a 2007-es játékot. Most azonban eljött a nagy nap.

Hirdetés

A Call of Duty 4: Modern Warfare ugyanis mostantól fogva azon Xbox 360-as játékok sorát erősíti, amelyek a visszafelé kompatibilitás technológiájánk köszönhetően már One-on is futtatható. Ezt ma a Microsoft és az Activision közösen jelentették be, valószínűleg rengeteg CoD-rajongók megörvendeztetve ezzel. Az  Xbox Spring Sale keretein belül ráadásul most kedvezményesen csaphattok le a játékra, ha esetleg nem rendelkeznétek vele. 

Mostanában a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered kiadásáról csiripelnek a madarak, szóval nem árthat az ismétlés, hátha tényleg megkapjuk a második rész felújított kiadását. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)