Hirdetés

Ingyen játszhatunk az egyik felújított Call of Duty 4 pályán

|

A Call of Duty 4: Modern Warfare egyik multis helyszínén eddig csak fizetős tartalomként lövöldözhettünk az Advanced Warfare-ben, de ezt a pályát most mindenki megszerezheti ingyen.

Hirdetés

Az új epizóddal együtt bejelentett Call of Duty: Modern Warfare Remastered sok nosztalgiázni vágyó rajongó érdeklődését felkeltette, majd rögtön egy kicsit vissza is vetette, hiszen csak az Infinite Warfare-rel egy csomagban szerezhetik majd be a játékosok. Persze az sem feltétlenül pozitívum, hogy őszig várnunk kell rá, de szerencsére addig kiélhetjük is valamivel a CoD 4-es nosztalgiánkat.

Ingyenessé tették ugyanis a 2014-es Advanced Warfare Atlas Gorge pályáját, ami a Modern Warfare Pipeline nevű helyszínének újraértelmezése volt. Akkor csak a különböző gyűjtői kiadások és a season pass mellé kaphattuk meg fizetés nélkül a pályát, de mostantól mindegyik platform játékosai díjmentesen tölthetik le, jelentette be a Sledgehammer. A felújított pályák ötlete egyébként nem újdonság a Call of Duty esetében, hiszen már a Modern Warfare-ben szereplő Chinatown is a CoD 2-es Carentan feldolgozása volt.

Ti melyik CoD 4-es pályán játszanátok megint legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)