Hirdetés

Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered - ezt üzente Vince Zampella a fejlesztőknek

|

A Call of Duty: Modern Warfare egykori vezető fejlesztője egy egyszerű, lényegre törő utasítást adott a felújított változat készítőinek.

Hirdetés

Nem is olyan rég bejelentették, hogy még idén megjelenik a Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered (amihez egyébként ajándékba jár a Call of Duty: Infinite Warfare), a játék legendás státusza miatt pedig igen magasan vannak az elvárások. Mit szólnak ehhez az eredeti fejlesztők?

Az Eurogamer nemrég egy interjúban kérdezte meg az eredeti játék egyik vezető fejlesztőjét, Vince Zampellát, hogy mégis mire kérné meg leginkább az Activisiont a felújítással kapcsolatban, ő pedig egy rettentően egyszerű választ adott:

"Megmondtam nekik, hogy ne csesszék el. Ennyi a hivatalos válaszom. Felhívtam őket és, annyit mondtam a telefonba, hogy 'ne csesszétek el'. Nagyon kedves emlékeket fűznek hozzá a játékosok."

Érthető, hiszen tényleg a sorozat egyik legfontosabb darabjáról van szó. Amellett, hogy egy kiváló játék, a Modern Warfare volt az az alkotás, amelyik elindította a modern háborús trendet az FPS játékok világában, hatása pedig a mai napig érezhető a műfajban.

A Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered megjelenés október 4-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)