Hirdetés

Call of Duty 7 - A Treyarch már készíti

|

Még a Call of Duty széria hatodik része sem jelent meg, a Treyarch már a hetedik részen dolgozik.

Hirdetés

Mint tudjuk, a páros (és egyébként sikeresebb) Call of Duty epizódok fejlesztéséért az Infinity Ward, a páratlan részekért a Treyarch felel, így eshet meg, hogy a hatodik (Modern Warfare 2) és hetedik rész fejlesztése egyidőben folyik.

David Kim, a Treyarch egyik emberének a LinkedIN profilján olvasható a következő sor: "I am currently on my second title as a senior animator in the games industry with Activision / Treyarch on Call Of Duty 7". Ebből megtudhatjuk, hogy az úr a játék vezető animátora, s valószínűleg a Call of Duty: World at War fejlesztésében is részt vett. A hetedik rész címe egyelőre még nincs megadva, a "Call of Duty 7" név minden bizonnyal csak egy fejlesztés alatt használt "kódnév".

Az Activision a játékhoz liszenszelt kubai, vietnámi, afrikai és orosz betétdalokat, s mint arról már beszámoltunk, valószínűleg ezeken a területeken fogunk harcolni. Végre elrugaszkodunk a második világháborútól, s a Vietnámi háború hőseként játszhatunk, mely végre új színt visz a széria részei közé.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)