Hirdetés

Call of Duty 7 - Vietnám, Kuba és Afrika hadszínterein?

|

Pletykák szerint a Call of Duty hetedik epizódjához keresgél vietnámi, kubai, afrikai és orosz betétdalokat az Activision.

Hirdetés

Egy megbízhatónak nevezett forrás beszámolója szerint az Activision kitüntető figyelmet fordít vietnámi, kubai, afrikai és szovjet háborús rigmusokon nyugvó muzsikák licenszének megszerzésére. A változatos zenei alapanyagok a Call of Duty hetedik epizódjában kerülnének felhasználására, ezzel megelőlegezve az egyelőre teljesen ismeretlen érában játszódó folytatás lehetséges helyszíneit.

Az információkat kiszivárogtató forrás tudni véli, hogy a Call of Duty: World at War vezető producere, nevezetesen Noah Heller is érdekelt a projektben, tehát újabb Treyarch fejlesztette részről beszélhetünk. Habár nem ismerjük pontosan a Call of Duty 7 történelmi beállítottságát, abban biztosak lehetünk, hogy a Treyarch gárdája hátat fordított a második világháborús környezetnek. Erről még Noah Heller beszélt a tavalyi esztendőben, akkori nyilatkozatában kijelentette, búcsút intettek a széthasznált második világháborús eseményeknek. Az ügyben érintett Activision mindössze az ilyenkor szokásos közleményt préselte ki magából, miszerint pletykákat és spekulációkat nem kívánnak kommentálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)