Hirdetés

Call of Duty 2016 - a Modern Warfare 4 sincs kizárva?

|

A korábbi pletykákkal ellentétben lehet, hogy mégsem a Ghosts 2 lesz az idei Call of Duty alcíme. Egy előrendelői akció a Modern Warfare szériát keveri gyanúba.

Hirdetés

A The Game Match egyik forrása szerint jó esély van rá, hogy a 2016-os Call of Duty epizódhoz előrendelői ajándékként Call of Duty: Modern Warfare első és második részét kapjuk majd (konzolon vagy visszafelé kompatibilitással vagy valamilyen feljavított verzióban, ezt nem tudni).

Ez nem lenne különösebben meglepő, hiszen sok más címnél is előfordult már ilyen: a Dark Souls 3 esetében a Dark Souls, a Fallout 4 megjelenésekor a Fallout 3, a Quantum Break mellé egy jó kis Alan Wake, a Rainbow Six Siege-nál a Rainbow Six Vegas és a Rainbow Six Vegas 2, a Gears of War: Ultimate Editionhöz a Gears of War 1-2-3 és a Judgment, Just Cause 3 promócióként pedig a Just Cause 2 járt ajándékba.

A dolog érdekesebb része az, hogyha egy korábbi játékot adnak előrendelői extraként, és valóban a Ghosts 2 lesz a következő rész, akkor miért nem az első Ghosts epizódot adják? A játék már több, mint 3 éves lesz, mire a folytatás megjelenik, tehát lenne értelme. Talán azért, mert nem is a Ghosts 2 lesz a 2016-os Call of Duty?

A legutóbbi Modern Warfare epizód, a Call of Duty: Modern Warfare 3 még 2011-ben jelent meg PC-re és hetedik generációs konzolokra. Ennyi év elteltével már igazán ideje lenne a 8. generációs visszatérésnek, ráadásul, ha valóban az első két MW epizód lesz ajándékba, akkor indokolt is lehet a Modern Warfare 4. részére gyanakodni.

Aztán lehet, hogy ezt a sok pletykát olvasva az Activison úgy dönt, hogy jöhet egy Advanced Warfare 2, nehogy már ne lepődjünk meg. 

Ti mit gondoltok? Milyen Call of Duty jön idén, és ti mit szeretnétek igazán látni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)