Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - PC-re és PlayStationre költözik a DLC

|

Egyelőre csak az Xboxos játékosok számára elérhető a Call of Duty: Advanced Warfare második DLC-je, azonban már a többieknek sem kell sokat várni, hogy fejest ugorhassanak a mókába.

Hirdetés

A Call of Duty hazája mindig is az Xbox marad, a Microsoft nagyon jól tudja, hogy az Activision által pátyolgatott franchise még mindig hatalmas rajongótábornak örvend, ezért nem is nagyon akarják elengedni a lövöldét, amelyből a világbajnokságot is Xbox One-on játszák. 

Az Ascendance névre keresztelt csomagot már jó ideje nyúzzák az Xboxos játékosok, a kiadó azonban végre bejelentette a PC-s, PlayStation 4-es és PlayStation 3-as rajt dátumát is. Nem is kell már sokáig malmoznunk, hiszen a hónap utolsó napján, azaz április 30-án tölthetjük az érdekes extrákat tartalmazó pakkot.

Ha esetleg valaki lemaradt volna, ez a DLC nem kevesebb mint 4 új pályát, az OHM 2in1 könnyűgéppuskát valamint ennek Werewolf névre keresztelt változatát, egy új képességet és playlistet, valamint a zombis vonal következő epizódját tartalmazza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)