Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - a Ghosts jobban rajtolt

|

Hiába végzett jó munkát a Sledgehammer és fogyott jól az Advanced Warfare, még így sem tudta megközelíteni a Call of Duty: Ghosts tavalyi eladásait.

Hirdetés

A Call of Duty: Advanced Warfare rajtja nem volt zökkenőmentes, több patch is érkezett már a megjelenés óta, általánosságban azonban elmondható, hogy végre sikerült kiszakadni a sorozat szürkületéből. Bár szakértők már jóval a megjelenés előtt azt jósolták, hogy az eladások a béka feneke alatt lesznek, az Activision kitett magáért, és szép számmal szórta ki a játékot.

A statisztikák alapján a Call of Duty: Advanced Warfare novemberi eladásai 27%-kal alacsonyabbak voltak, mint amit tavaly a Ghosts produkált. Az adatokat a Piper Jaffray elemzője, Michael Olson szivárogtatta ki. Ebben természetesen csak a dobozos eladások vannak benne, a digitális értékesítésről nincsenek pontos adatok. Ettől függetlenül az év legjobb rajtját így is az Advanced Warfare produkálta, így az Activisionnek egyáltalán nincs oka panaszkodni.

Ti milyen formában szereztétek be a Call of Duty: Advanced Warfare-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)