Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare Infection - Malkovich és a zombik

|

Holnap érkezik az Ascendance DLC a Call of Duty: Advanced Warfare-hez, ami az Exo Zombies új fejezetét is elhozza, melyben többek között egy mini boss-szal is meg kell küzdenünk. Már itt is a 4v1...

Hirdetés

A Call of Duty franchise népszerűsége töretlen, a sorozat mellett elkötelezett játékosok évről-évre ugyanúgy kiadják a legújabb részért a pénzüket, és lövik egymást halomra a szervereken. Az aktuális epizódhoz érkező Ascendance DLC szeretné kicsit megspékelni a Call Of Duty: Advanced Warfare Exo Zombies játékmódját, amihez meg is érkezett a kötelező trailer.

Az Ascendance tartalmáról már tudtunk pár dolgot, ám most kiderült, hogy a fejlesztők kicsit megfűszerezik az Exo Zombies mókát, méghozzá egy kisebb bossharccal. A tizedik hullámban fog megjelenni az új barátunk, akinek egy hatalmas pajzs és egy még hatalmasabb kalapács lesz a fegyverarzenálja. Matt Tieger, a DLC-t fejlesztő High Moon Studios embere szerint komoly csapatmunkára lesz szükség a megöléséhez, és valószínű, hogy a jelenleg működő taktikákat át kell alakítani. Az Infection trailer képkockáin láthatjátok a kétajtós szekrény méretű barátunkat, aki annyira nem is barátságos, ellenben fáj, ha megüt.

A Call of Duty: Advanced Warfare - Ascendance DLC megjelenés holnap jön Xbox platformokon, a PC-sek és PlayStationösök ismét várhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)