Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - videón az Ascendance DLC új pályái

|

Jövőhéten jön a Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance DLC, ami négy izgalmas pályát és az Exo Zombies új fejezetét hozza. Most mindegyikből láthatunk pár másodpercet. Jó lesz ez.

Hirdetés

Az Activision nemrég bemutatta az Advanced Warfare második letölthető csomagjának pályáit, de eddig csak képeket láttunk, és egy rövid leírást olvashattunk mindegyikről.

A március 31-i Xbox One-os és Xbox 360-as megjelenéshez közeledve most itt egy nem olyan rövid összefoglaló videó, amiben játék közben láthatjuk a Perplex, a Site 244, a Climate és a Chop Shop mapokat, illetve a kellően creepy Burger Townt, mely az Exo Zombies Sage következő fejezete, az Infected helyszíne lesz. A DLC egyébként emellett egy OHM gépfegyver/shotgun hibridet, és az Exo Grapple képességet adja hozzá a többjátékos módhoz, ezeket szintén láthatjátok a trailerben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)