Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare Day Zero Edition - így lehet a legkorábban tiéd

|

A Day Zero Edition büszke tulajdonosai egy nappal korábban kezdhetnek játszani, dupla XP-vel. Érdekel? Mondjuk a leggyorsabb utat.

Hirdetés

Bár lehet, hogy egy szebb napokat is látott szériában jelennek meg először fejlesztőként, azért mi kíváncsiak vagyunk, mit hoztak össze a Sledgehammeres hölgyek-urak. Akik aludni sem tudnak a Call of Duty: Advanced Warfare megjelenésére várva, azoknak jó hírünk van, ugyanis aki hajlandó egy kicsit éjszakázni, egy nappal előbb fejest ugorhat a játékba.

Az előrendelők ugyanis a beszédes nevű Day Zero Editionhöz juthatnak hozzá, ami azt jelenti, hogy egy egész nappal mindenki más előtt ugorhatnak fejest a pro gamerek által is méltatott új CoD-ba. Ezt a készítők megfejelték azzal a kis extrával, hogy a nulladik napon, tehát november 3-án dupla XP jár azoknak, akik már aznap elkezdik a multis mókát.

És hogy ennek a bizonyos nulladik napnak egy percét se kelljen elvesztegetnek, a budapesti Allee bevásárlóközpontban található 576 üzletben már vasárnap éjfélkor átvehetitek a Day Zero Editionötöket, persze amíg el nem fogynak. Érdemes időben érkezni, mert már este 11-től nyílik az üzlet, hogy éjfélkor már ne nagyon kelljen várni az átvétellel. Ha valaki még nem rendelt elő, akkor várhatóan csütörtök délig éri el a Day Zero Editiont itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)